Emma er blevet selvstændig: Hun vil forkæle din firbenede ven med gaveæsker

26-årige Emma Beuschau har etableret firmaet bedstehundeven.dk. Her pakker og sender hun temabokse og gaveæsker ud til hundeejere, der vil forkæle og overraske deres firbenede ven. 

Selv har Emma ikke hund lige nu - men hun passer tit svigermors Carlo. Hundeejere i hele landet kan forkæle Fido med gave og bokse fra Bedstehundeven.dk.

Peter Friis Autzen pefau@jfmedier.dkSanddal: - Jeg elsker hunde. Det har jeg altid gjort. Så selvfølgelig skal jeg lave gaveæsker og bokse som dem her, siger Emma Beuschau og lægger vare i en papæske. Blandt andet en pose med delikatesse-godbidder og en bide-blæksprutte.


Emma har etableret firmaet Bedstehundeven.dk.

- Jeg sælger bokse og gaveæsker med gode produkter til hunde. Legetøj, snacks, godbidder og andet, siger hun.

Endnu har Emma Beuschau ikke sin egen hund. Men det havde hun, da hun var barn. Og lige nu nusser svigermors lille Carlo rundt om Emmas fødder. Han kender en del af produkterne på Emmas lagerhylder - og han ved, at mange af dem er rigtig lækre. Så han holder sig til.

Emma sendte sine første bokse ud i landet i begyndelsen af marts. Og hun har fået adskillige tilbagemeldinger fra begejstrede hundeejere.

- Nogle af dem sender mig fotos af deres hund, der hygger sig med legetøjet, har fødselsdagshat på eller gumler på et ben. Det er dejligt at få den slags tilbagemeldinger. Og det skyldes jo, at modtagerne er overraskede og begejstrede over boksenes indhold. De får mere, end de havde regnet med, siger Emma.

Hun samarbejder med en stribe leverandører.

- Og jeg kan sælge mine bokse til langt under varernes pris, hvis man skulle købe dem hver for sig i en butik, siger hun.

Venter hund

Endnu har Emma og hendes kæreste ikke selv hund.

- Men vi står på venteliste til en maltipoo. Og i mellemtiden har vi tit besøg af svigermors Carlo, siger hun.

Så snart hun nævner Carlos navn, spidser han ører. Og kort efter får han lov at smage ikke bare én, men mange godbidder.

Boksene er fulde af forkælelse, sjov, lækkerier og overraskelser. Så det er spændende at få dem. Og de er ikke på abonnement.

www.bedstehundeven.dk

- Jeg havde hund, da jeg var barn. Da jeg var 13-14 år, blev vores Ludvig meget syg. I den tid sov jeg på gulvet hos ham om natten og hjalp ham med at få både mad og drikke - fordi det var svært for ham med kraven på.

Emma kender følelsen af samhørighed mellem menneske og hund. Derfor forstår hun også hundeejernes ønske om at forkæle det firbenede familiemedlem.

- Mine bokse er ikke på abonnement, og man ved ikke præcis hvad der er i dem - men man kan være sikker på kvaliteten, og jeg laver også temabokse, siger hun, mens hun pakker en boks med Sailor-tema.

Hun har også bokse med fødselsdags-tema, advents-tema og andet.

Engageret med hud og hår

Som nystartet iværksætter har Emma meget at tænke på.

- Jeg kan drømme om det her om natten. Så kan jeg finde på at stå op klokken to om natten for at pakke bokse. Så kommer min kæreste ned og spørger, hvad der foregår. Men jeg mister tidsfornemmelsen og elsker bare at pakke de her gaveæsker. Det føles næsten, som om jeg selv giver en gave væk, siger hun med en smil.

Her i opstarten har Emma beholdt sit normale job, mens hun løber gang i Bedstehundeven.dk. Men på sigt håber hun at gøre boksene til sin levevej og måske også at kunne ansætte en eller to medarbejdere.

- Men én ting ad gangen. Først skal denne her pakke lige være færdig, siger hun, mens Carlos lægger sig i en solstråle. Men godbidder i maven og et forkælet smil på læben.